Minandelsbolig.dk har en række eksperter med forskellige specialer. Hvis du eller din forening står med noget, I er tvivl om, så stil et spørgsmål til ekspertpanelet.

Ekspertpanelet modtager mange spørgsmål og kan derfor ikke tilbyde at besvare dem alle. Vi udvælger dem, som vi vurderer har interesse for flest læsere.

Nej, en valuarvurdering er alene et udtryk for foreningens regnskabsmæssige værdiansættelse og har intet med fastsættelsen af ejendomsskatten at gøre.

En korrekt udført valuarvurdering er den bedste og grundigste værdiansættelse som foreningen kan få.I modsætning til den offentlige ejendomsvurdering, så indeholder en valuarvurdering såvel en besigtigelse af ejendommen som en nøjagtig vurdering af de forhold der vedrører ejendommens drift og dermed værdi som udlejningsejendom.Samtidig er ejendommens anskaffelsessum sjældent retvisende for den aktuelle handelsværdi som udlejningsejendom.

Det grundlæggende problem er, at en valuarvurdering i modsætning til de øvrige koster penge.Gennemgående opvejes omkostningen ofte af den rådgivning der ydes i forbindelse med vurderingen.

TILMELD NYHEDSBREV
Scroll til toppen

Tilmeld Nyhedsbrev