Skandale-administrator gav foreninger få timer til at hente deres ting

”Housing Group er ved at flytte til nye lokaler, og vi kan derfor være svære at fange på tlf. og mail. Skulle nogen i forbindelse med flytningen ønske deres materialer udleveret, vil der i morgen torsdag 26/10 være mulighed for at afhente disse ved personligt fremmøde mellem kl 08 og 10.”

Sådan lød den korte besked i sidste uge i en mail fra Housing Group til sine kunderne, herunder et større antal andelsforeninger.

Som tidligere omtalt er Housing Group fra adskillige sider blevet politianmeldt, fordi selskabet uden forklaring har hævet penge på klientkonti. Efter det oplyste er selskabets direktør og hovedaktionær pt. fængslet i sagen.

Mailen fra Housing Group blev udsendt onsdag eftermiddag, altså mindre et døgn før kunderne kunne hente deres materiale. Ifølge en kilde var der en lang kø af kunder, der ønskede netop dette.

Det var dog kun papirmateriale, som kunne afhentes. Der var ikke adgang til Housing Groups it-systemer, så bogføringsmateriale og elektronisk arkiveret materiale er stadig ikke tilgængeligt for de nu tidligere kunder i Housing Group.

Historien melder ikke noget om, hvor Housing Group flytter hen, og om selskabet overhovedet fortsætter sin drift.

Tilmeld Nyhedsbrev